sobota, november 05, 2005

Sobotni brezobvezni vrvež, ki ga čutim pod trtico, me pomirja. Dopoldansko nakupovanje; darila za novembrski praznovalki rojstnih dnevov (ne morem mimo nagajivega spodnjega perila in nakita), uhane zame in še nekaj malenkosti, sem užitkarsko sklenila na balkonu ob skodelici kave. Kmalu nazaj v Lj., na grad - premiera lutkovne predstave, v kateri igrata dva simpatična sodelavca. Potem na kak kozarček, še ne vem česa, s prijatelji. Danes mi paše družba, upam, da nam bo večer prijetno pričaral kaj zvezdnatega. Pripravljena sem na pretty much karkoli.

Včeraj sem razmišljala, kako me ne glede na karkoli, vsaj sexually, vedno pritegnejo samo tisti, ki se mi ne podrejajo, mi ne pustijo blizu ali še bolje, živijo mimo mene. Ostali, napihovalci duš, laskači ipd., mi ne pridejo do živega. 1001 variacija sadomazo brutalnosti. Yep, dobro so me strenirali, kaj naj rečem. Lepo ni nikoli samo lepo, zato vedno iščem drugo plat, umazano. Ki je. Nekje že. In šele takrat lepa pridobi na veljavi, ko se vzpostavi neko ravnovesje med zemeljskim in podtalnim. Kot je rekel Rudi :-) zadnjič, rada imam zapeljevanje, ampak se zapeljevati ne pustim ...

Da ne bi delala krivice tistim, ki so rumenkasto vzorni, tudi taki so, in da, zlahka jih vzljubim, jim poklanjam najbolj naravne nasmeške, ker se v svojem žarčenju ne pretvarjajo, niti ne dopuščajo, da bi sumila vanje. Z njimi naporna razčlemba in odstiranje tančic nista potrebna, skupaj spretno čaramo sproščeno, nepokvarjeno vzdušje, ki razbremeni vsakdanjo onesnaženost, ki sem jo vajena. Ti ljudje so razred zase in žal, seksualno nezanimivi. Vsaj do sedaj se na tistih, »spolzkih tleh«, še nismo našli. Ne rečem, da ne obstajajo, ampak kombinacije dobrota-sex še nisem okusila.

Tramvaj poželenja. Čiha-puha, čiha-puha ...

Pa prijeten vikend!

7 Comments:

At 5:30 pop., Anonymous Anonimni said...

uuuumm ... your loss, mami. mšanica dobrote/sexa je neki najlepšga ... ni, da ne obstaja, zlo obstaja ..sam it takes more to get there ... res, res. :)

 
At 11:58 pop., Anonymous Anonimni said...

"Ne rečem, da ne obstajajo, ampak kombinacije dobrota-sex še nisem okusila"

ker isces.. ker to vseeno nisi ti.. prepusti se casu.. in bo to samo prislo :)

 
At 10:26 dop., Blogger Špiklja said...

:-)

Kakšna pozitiva z vaše strani, ki nosite karte za "pravljični" milkshake vedno v levem žepu. Mislim, lepo, ampak res se mi zdi, vedno bolj verjamem, da nam zvezde niso vsem zapisale enakih, sladkih scenarijev. In da, Kat, it takes so much more ... To pa vem. You activate it kindly for both of us v svoji zgodbi, jaz bom pa uživala sadove s tabo, s stopali na nebu in s slamico v ustih ;-).

 
At 12:14 pop., Anonymous Anonimni said...

zakaj bi o nasih usodah odlocale zvezde.. a ni clovek tisto bitje, ki s svojim razumom in svojimi dejanji spreminja usodo.. spreminja svoj svet in s tem spreminja ves svet.. lazje je fatal/istic/no verjet v to, da sam ne mores spremeniti nicesar.. been there.. verjel, da mi bo pri mojem 27 letu padel avion na glavo.. in se oklepal tega kot carobne bilke.. pac lazje je bilo zame.. lazje za vse "napake", ki sem jih naredil, ce sem imel pa za seboj opravicilo.. tako bedno in tako prazno.. pa vendar sem verjel vanj.. dokler.. dokler nisem spoznal, da hocem ziveti.. ne tako, kot bi mi kdo drug rekel, ne tako, kot bi mi narekovala "usoda", ce obstaja.. ampak tocno tako, kot sam hocem :)
veliko trupel pustil za seboj, dosti prijateljev, ki sem jih videl v drugacni luci.. ampak naredil sem sebe.. in dobil karto za spin of my life :) in se vedno se vrtim :)

 
At 12:24 pop., Blogger Špiklja said...

Rudi --- v kočo! (sorry Igor, ta tvoja mi je všeč)

No more Oprah for you, in nič več priročnikov za osebnostno rast.

Mal humorja, no ....

 
At 4:32 pop., Anonymous Anonimni said...

vuf vuf :)

pa nocem bit rudi :)

 
At 12:45 dop., Anonymous Anonimni said...

kvaj s temu rudijam???

 

Objavite komentar

<< Home