sreda, julij 19, 2006

okus svežine, ki traja

lubenični sorbet (po filingu):

~ lubenica, kolikor jo imate; če se vam da, odstranite peške, mene ne motijo
~ malo ingverja; če nimate korenine, bo v redu tudi začimbni prašek
~ limonin sok; sveže iztisnjen
~ vejica mete
~ čisto malo cimeta

vse skupaj v mešalec, primerno ohladimo in voila!

+ zelo lepo diši

*povzeto po različnih receptih

3 Comments:

At 3:09 pop., Blogger BigWhale said...

Primerno ohladimo = dodamo vodko in postavimo v zmrzovalnik. ;)

 
At 3:59 pop., Blogger Zvita said...

po okusu

morske živali težko preživijo brez vod(k)e

 
At 8:08 pop., Anonymous aleks said...

Kot popolnoma nevtralen obiskovalec, ki je pritaval v tale sadovnjak z zanimivim sadjem od Al1ke, priznam, da sem probal obe varianti, in vsaka ima svoje prednosti :)))

ps teknili sta pa obe :))))

 

Objavite komentar

Links to this post:

Ustvari povezavo

<< Home