ponedeljek, julij 24, 2006

sold out


Dovolj je že, da trikrat preberem njegovo ime. Zveni superegoistično. Če ga malo premečeš, sestavljanke zmikavtske, iz njega dobiš nekaj besed, ki bi lahko označevale različne artikle:
- u r o t v i f (pa kaj, če kakšno črko izpustim, ga ne bo koža nič manj srebela): mazilo proti nočnim skokom čez prepad, v prazno
- i v f u t o t a r: obliž za rane po nerodnem britju ženskih nog
- r a t o v u t i: namaz za na kruh, ki se ga sme jesti samo en dan v tednu, sicer zboliš za boleznijo, ki se ji reče stremenje v bele stene ali ambicioznost brez meja
Raje ne grem, kamor me tako prekleto vleče. Ne bi rada fasala še živčne tresavice. In nova odločitev, čisto sveža, če slučajno bereš: če se od oktobra naprej srečava kje v bližini Maxija; ja, v pletene košarice bom nabirala znanje ~ bolje zdaj, kot nikoli, si bom čez oči potegnila mavrico, da mi zaslepi pogled.
Tudi če ne ...
P.S. Če mavrice ne bo, si bom pod obleko slekla kavbojke in z njimi po parkirišču zaplesala tango, da se ti bo zvrtelo v glavi. Potem jih bom za spomin na srečanje razobesila čez vrata NLB in jih okrasila s posušenimi deteljicami iz herbarija kakšnega osnovnošolca.

1 Comments:

At 1:43 pop., Blogger Armandoxxx said...

a si uredu !? LOL

 

Objavite komentar

<< Home