petek, januar 25, 2008

Nekaj dejstev:

Martini je prav efektivno uspavalo.

Curtis tudi.

Martini, ki nasledi chardonnay.

Curtis pa oboje.



Nekdo v neke mali knjižici piše: Kadar je zid tako zraven, da se tišči k meni, je pretsop meje neizogiben, popustim, da se druga stran gleda v meni.

3 Comments:

At 1:07 dop., Blogger Espelia said...

Po Shanghaiju se da naročit cafe martini in je odličen, pa še stane isto kot vse druge pijače.. no in se mi je zazdelo, da bi zadevo poizkusila tudi v Slo, pa sem sugerirala kelnarjem, da mi naredijo to mešanico...a sem očitno sfalila kater martini...skratka, so mi zmešali z bianco in mi je skoraj srce ven zabrisalo...definitivno neuspavalna različica martinija:)))
(na Kitajskem te nisem mogla brat, ka cenzurirajo blogger ampak sem pa zdej vesela, ka te spet se da najt)lp*

 
At 10:40 dop., Blogger Špiklja said...

zveni fino, martini kava v Šanghaju; so fine, kave z nekaj kapljicami "močnejšega", že irska recimo

saj se bolj redko javljam, nisi nič zamudila; sploh pa so v tako krasnih mestih blogi, bi pomislila, najmanj, kar bi utegnili pogrešati

 
At 1:41 pop., Blogger Espelia said...

ja to res opažam, si prej več pisala...tako obd.. men se tud ne da... drgač sem živela pa v precej manjšem mestecu, ki ni bil prav nič primerljiv s krasotami kot Sh...razen miljon karaok barov pa dva kluba, ki sta bila pa tako draga, da ni blo lih za stalnico..
pa sploh, za bloge se vedno cajt najde- za brat mislm.. vsaj pr men je tako.. ko odlagam z drugim se k tem zatečem in seveda imam vedno z nečem za odlagat.
martini kofe pa le probej

 

Objavite komentar

<< Home